Σκουλίδας: «Να κρατήσουμε τον Κόροιβο στην Basket League»

Σκουλίδας: «Να κρατήσουμε τον Κόροιβο στην Basket League»

bet365

Ο Κόροιβος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο για τη 17η αγωνιστική της Basket League (3/3, 18:30) και ο Διονύσης Σκουλίδας εξήγησε πως η ομάδα της Ηλείας αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο ματς σαν «τελικό».

Το blog του 21άχρονου γκαρντ στο esake.gr

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα έχουμε την ευκαιρία από σήμερα και ως το τέλος του Πρωταθλήματος να συζητάμε από αυτή τη στήλη για την πορεία της ομάδας μου ως την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Basket League και πιθανώς για άλλα θέματα. Χαίρομαι, επίσης, που στο Blog του ΕΣΑΚΕ διαδέχομαι έναν φίλο μου και συμπαίκτη μου όχι μόνο φέτος αλλά και για χρόνια στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων, με σημαντικές επιτυχίες και μετάλλια, τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς.

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος. Απομένουν 10 αγωνιστικές και όλες οι ομάδες θα δώσουν το 100% για να κερδίσουν αυτά που θέλουν. Έτσι κι εμείς. Έχουμε βάλει μέχρι τώρα τις βάσεις για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Κόροιβο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία και θέλουμε να βγάλουμε τους καλύτερους μας εαυτούς ως το τέλος, συνεχίζοντας σαν οικογένεια και με σκληρή δουλειά με τους προπονητές, έτσι ώστε στο τέλος να χαμογελάμε.

Η αυριανή μας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Βίκος Cola είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με τους δικούς, που ζητάει οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίσει την προσπάθειά της. Κι εμείς, όμως, αντιμετωπίζουμε ως έναν "τελικό" το παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Ο Πανιώνιος το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζεται βελτιωμένο, ενώ έχει κιόλας ενισχυθεί και στην έδρα του είναι πολύ δυνατός, έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Παρ'όλα αυτά, είμαστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε στην πίεση του αγώνα και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την αρχή ως το τέλος»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα