Ζήτησε κατάπτωση εγγυητικής και ο Σίμτσακ!

Ζήτησε κατάπτωση εγγυητικής και ο Σίμτσακ!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ζήτησε κατάπτωση εγγυητικής και ο Σίμτσακ!

bet365

Αίτηση κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ Άρης κατέθεσε και ο Βασίλης Σίμτσακ αυξάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα προβλήματα που πρέπει να διευθετήσουν άμεσα οι «κίτρινοι».

Η αίτηση του Βασίλη Σίμτσακ θα συζητηθεί μάλιστα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη(8/2) όπως ασφαλώς και οι αντίστοιχες αιτήσεις που έχουν καταθέσει οι κ. κ Πετράτος, Κούνουπας για υποχρεώσεις της ΚΑΕ απέναντί τους. Θυμίζουμε ότι οι «κίτρινοι» ούτως ή άλλως είχαν εξασφαλίσει αναβολή δύο εβδομάδων για την υπόθεση των δύο τελευταίων και πλέον βρίσκονται σε επαφές και με τις τρεις πλευρές με σκοπό να δοθεί νέα αναβολή έως ότου ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο.

Επί της ουσίας, είναι προφανές ότι όσο διατηρείται το πρόβλημα σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, θα αυξάνονται και οι αιτήσεις κατάπτωσης εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ Άρης και φυσικά θα ελλοχεύει ο κίνδυνος κατάπτωσης αλλά και ακύρωσης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας στο Πρωτάθλημα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα