Οι συναντήσεις των παραγόντων και η επισφαλής θέση του Γιαννάκη

Οι συναντήσεις των παραγόντων και η επισφαλής θέση του Γιαννάκη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι συναντήσεις των παραγόντων και η επισφαλής θέση του Γιαννάκη

bet365

Είναι προφανές ότι η εντός έδρας ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και η δεινή βαθμολογική θέση του Άρη θα προκαλέσει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Διοικητικά, μια συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αγωνιστικά είναι επισφαλής η θέση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας μια ομάδα παραγόντων με επικεφαλής τον Λευτέρη Αρβανίτη συζήτησαν με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ουσιαστικά ζήτησαν να μάθουν τους λόγους της κακής αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα. Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός αναχώρησε από το Nick Galis Hall για να ταξιδέψει στην Αθήνα λόγω μιας προσωπικής υπόθεσής του, αύριο(29/1) αναμένεται να φτάσει οδικώς και η ομάδα ούτως ώστε να κάνει μία προπόνηση και την Τρίτη(30/1) να αναχωρήσει για την Ιταλία για τον αγώνα με την Αβελίνο.

Το βασικό ζητούμενο, για το μέλλον της ΚΑΕ, είναι το ποιος θα αποφασίσει και μετά το… τι θα αποφασίσει. Γιατί ο Άρης βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση όπου κανείς (αυτή τη στιγμή) δεν γνωρίζει, ποιος θα πρέπει να πάρει αποφάσεις. Η ιδιοκτησία που είναι «φευγάτη» και δεν πατάει στο γήπεδο; Η πλευρά του Λευτέρη Αρβανίτη που έκανε μια πρόταση και περιμένει την απάντηση του ιδιοκτήτη; Ή η αντίστοιχη του Παναγιώτη Καπάζογλου η οποία επίσης περιμένει μια απάντηση;

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και δεδομένης της κακής πορείας που διαγράφει η ομάδα, στις τάξεις της ιδιοκτησίας υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός ο οποίος προεκτείνεται σε σκέψη αντικατάστασης του Παναγιώτη Γιαννάκη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έγινε σχετική συζήτηση. Νομιμοποιείται όμως η ιδιοκτησία να προχωρήσει στην αντικατάσταση του «Δράκου» από τη στιγμή που τίθεται θέμα αποχώρησής της από την ΚΑΕ; Η πλευρά του Νίκου Λάσκαρη σκέφτεται δηλαδή να μεταθέσει αυτό το θέμα στη διοικητική ομάδα που θα αναλάβει το μάνατζμεντ της εταιρίας. Πιθανόν να σας μπερδέψαμε, αλλά τόσο μπερδεμένη είναι η κατάσταση στον Άρη.

Πάμε στο διοικητικό. Μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα του Παλέ πρόσωπα που υποστηρίζουν την πρόταση του Λευτέρη Αρβανίτη καθώς επίσης και ο πρόεδρος του ΑΣ, Γιάννης Ψηφίδης. Πρόκειται για τους κ. κ. Ρουσιαμάνη, Ρούσσο, Πλιάκη, Ζεϊμπέκη. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Λευτέρη Αρβανίτη με τον Παναγιώτη Καπάζογλου και ουσιαστικά θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο ενοποίησης των δύο τάξεων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα