ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σακελλαρίου: «Τελικός των τελικών»

Σακελλαρίου: «Τελικός των τελικών»

Σακελλαρίου: «Τελικός των τελικών»

Ο Πανιώνιος παίζει τη... ζωή κόντρα στον Γ.Σ.Λ. Φάρο (27/1, 16:30) και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου σχολίασε την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των «κυανέρυθρων» στην Basket League.  

To blog του αρχηγού του Πανιώνιου στο esake.gr 

«Στον αθλητισμό συνυπάρχουν δύο στοιχεία: Το συναίσθημα και η λογική. Αυτά τα δύο έρχονται σε… σύγκρουση και μένει να δούμε ποιο θα υπερισχύσει στον φετινό Πανιώνιο. Γιατί από τη μια, η ψυχρή λογική των αριθμών λέει πως είμαστε πρώτοι επιλαχόντες για τον υποβιβασμό. Από την άλλη το συναίσθημα λέει πως ο «Ιστορικός» ανήκει στη «μεγάλη» κατηγορία. 

Κόντρα στο Ρέθυμνο ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του κόουτς Ζιάγκου και το αποτέλεσμα ήρθε να δικαιώσει τις προσπάθειες μας και την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής μας. Βεβαίως, η νίκη δεν μας αποπροσανατολίζει, δεν γίναμε με ένα θετικό αποτέλεσμα υπερομάδα. 

Τονώθηκε η ψυχολογία μας, είναι απόλυτα λογικό, και πλέον πιστεύουμε ακόμα περισσότερο ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι τελικός των τελικών κι έτσι το αντιμετωπίζουμε όλοι. Είναι αξιόμαχο σύνολο, το έδειξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά κι εμείς αλλάζουμε διαρκώς προς το καλύτερο κι αυτό όποιος δεν το βλέπει, εθελοτυφλεί. 

Το αν αυτή η βελτίωση είναι αρκετή για να μας κρατήσει στην κατηγορία θα το μάθουμε στο τέλος. Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως είμαστε μαχητές, πως έχουμε βρει την ηρεμία μέσα από τη δουλειά που γίνεται και πως αύριο θα είμαστε εκεί. 

Επί προσωπικού, η στιγμή -μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο- που πανηγυρίζαμε με τον κόσμο μας τη νίκη, ήταν μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές απολαύσεις. Αξίζει να παίζεις μπάσκετ, για να ζεις τέτοιες στιγμές. Και θέλουμε να τις ζήσουμε ξανά και ξανά, να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους που ποτέ δεν μας εγκατέλειψαν περήφανους».