Φλιώνης: «Συνεπείς και συγκεντρωμένοι»

Gazzetta team
Φλιώνης: «Συνεπείς και συγκεντρωμένοι»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης στάθηκε στην αναγκαιότητα επιστροφής στις νίκες στην Basketleague και στη σημασία που έχει για τον Άρη ο αυριανός(16/12) εκτός έδρας αγώνας με την Κύμη.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο 20χρονος γκαρντ του Άρη έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με την Κύμη ότι… «είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί μια διακοπή, όπου θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση άλλα και για δουλειά. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι υγιείς, ώστε να μπορεί ο καθένας να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα και να δουλεύουμε όλοι μαζί και σωστά.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, πρέπει να μπούμε δυνατά και σοβαρά από την αρχή και να βγάλουμε ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Η Κύμη είναι μια ομάδα, που έχει δείξει καλά δείγματα και ίσως κάποια αποτελέσματα την αδικούν, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς στη δουλειά μας για 40 λεπτά.

Ξεκινώντας από την προσωπική άμυνα, δίνοντας έμφαση σε κάποιους παίκτες της Κύμης, που κυνηγούν το σκοράρισμα και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο πρέπει να τους περιορίσουμε. Επιθετικά, πρέπει να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου, να κινηθούμε μακριά από την μπάλα και να πασάρουμε γρήγορα γιατί η Κύμη είναι μια ομάδα που παίζει αρκετά κλειστά και εστιάζει στην άμυνα πάνω στην μπάλα, πιέζοντας και δίνοντας αρκετές βοήθειες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα