Σακελλαρίου: «Θα μετατρέψουμε τον θυμό σε δύναμη»

Κάτια Πετροπούλου
Σακελλαρίου: «Θα μετατρέψουμε τον θυμό σε δύναμη»

bet365

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου τονίζει πως η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στην Κύμη (02/12, 18:30) κι εκφράζει την αδικία που νιώθει ο Πανιώνιος, από την τιμωρία που του επεβλήθη και δεν θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Μπαίνουμε, παίζουμε και νικάμε

Μια κλασική ατάκα που χρησιμοποιούμε (και δεν είναι σχήμα λόγου) είναι πως «μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη». Μόνο που υπάρχουν κάποια ματς, όπου η νίκη δεν είναι απλά στόχος, είναι αυτοσκοπός. Κόντρα στην Κύμη θέλουμε τη νίκη, έστω και με μισό πόντο. Με κάθε θυσία, για παραπάνω από έναν λόγους.

Πρώτα απ’ όλα, αγωνιστικά χρειαζόμαστε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, για να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε, για να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας, για να δείξουμε ότι ο Πανιώνιος είναι εδώ. Και μην κοιτάτε τι γράφει ο βαθμολογικός πίνακας, καμία ήττα από αυτές που κάναμε δεν ήταν… εκτός προγράμματος.

Μας μένει η πικρία γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον μία νίκη, αν και με τις τελευταίες εμφανίσεις ίσως να αξίζαμε περισσότερες, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε στο σημείο μηδέν και από εδώ πρέπει να ξεκινήσει η μέτρηση για μας.

Πέρα από τον βαθμολογικό και αγωνιστικό στόχο, υπάρχει και το… πείσμα. Νιώθουμε αδικημένοι από την απόφαση της τιμωρίας της έδρας μας, για ένα ματς που οι φίλαθλοί μας ήταν άψογοι. Θα μετατρέψουμε τον θυμό σε δύναμη και θα μπούμε στο «Αρτάκης» με το… μαχαίρι στα δόντια.

Μόνο ένα αποτέλεσμα είναι αποδεκτό. Καμία δικαιολογία. Μπαίνουμε, παίζουμε, «ματώνουμε» (πάντα με αθλητικούς υγιείς όρους) και νικάμε. Τίποτ’ άλλο…».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα