Παπαμακάριος: «Το "πρέπει" να συμβαδίζει με το "θέλω"»

Gazzetta team
Παπαμακάριος: «Το "πρέπει" να συμβαδίζει με το "θέλω"»

bet365

Για την αναμέτρηση του Φάρου ΓΣΛ κόντρα στα Τρίκαλα (11/10, 16:30) μίλησε ο Μανώλης Παπαμακάριος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Φάρος ΓΣΛ υποδέχεται τα Τρίκαλα για την 5η αγωνιστική της Basket League και ο Μανώλης Παπαμακάριος το... πρέπει συμβαδίζει με το «θέλω» για το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά, όπως άλλωστε έκαναν και όλες οι ομάδες.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, τα οποία διαθέτουν μια εξαιρετική ομάδα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι έχουν ηττηθεί μόνον από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Μάλιστα, προέρχονται και από μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Με την προσθήκη του Σοφοκλή, που όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες του, ανέβηκαν κι άλλο επίπεδο και πιστεύω ότι θα κάνουν πολλές ζημιές στο πρωτάθλημα. Εμείς πρώτα απ' όλα κοιτάμε όμως τη δίκη μας ομάδα και αν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τη δουλειά που κάναμε αυτές τις δυο εβδομάδες, πιστεύω πως θα κερδίσουμε.

Είναι από τις φορές που λες, ότι το "πρέπει" συμβαδίζει με το "θέλω". Έτσι, εμείς, πρέπει αλλά και θέλουμε να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, σε αυτά τα ματς, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ως έκτο παίκτη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα