Οι δύο θρύλοι και πάλι μαζί (pic)

Οι δύο θρύλοι και πάλι μαζί (pic)

Gazzetta team
Οι δύο θρύλοι και πάλι μαζί (pic)

bet365

Γκάλης και Γιαννάκης μαζί σε μια φωτογραφία που γεμίζει με ελπίδες τον κόσμο του Άρη...

Το Μουντιάλ παίζει εδώ! (21+)

Μαγική η σημερινή βραδιά για τους φίλους του Άρη, με ένα κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» να υποδέχεται την Μοπόκα Τζούνιορς και να αποθεώνει τον Νίκο Γκάλη όπως του αρμόζει. Ο... Θεός βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θεόδωρο Καρυπίδη, αλλά η φωτογραφία που ανέβασε η ΚΑΕ ήταν όλα τα λεφτά.

Φωτογραφία με τους δύο θρύλους του συλλόγου Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη αγκαλιά, μια φωτογραφία που γεμίζει ελπίδες σε όλους για ακόμα καλύτερες ημέρες αρχικά στο μπάσκετ και εν συνεχεία σε όλο τον οργανισμό του Άρη.

Σύσσωμη η ομάδα μας, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο της Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη, και το μέλος της διοίκησης, Θωμά Νικολό, παρευρέθηκαν στο φιλικό-γιορτή του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ με τη Boca Juniors που έγινε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των "κιτρίνων". Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας. Στο περιθώριο του σπουδαίου φιλικού υπήρξε και μια ιστορική στιγμή, με τη συνάντηση του Νίκου Γκάλη, που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του σημερινού αγώνα λόγω της ένταξης του στο Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame, με τον προπονητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Γιαννάκη. Ολόκληρη η ομάδα φωτογραφήθηκε με τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών και είναι βέβαιο ότι η σημερινή βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όλους! #arisbc @arisfc_official @bocajrsoficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official) στις

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα