Σταυρόπουλος: «Στηρίζουμε τον προπονητή, είμαστε η ομπρέλα του»

Σταυρόπουλος: «Στηρίζουμε τον προπονητή, είμαστε η ομπρέλα του»

Gazzetta team
Σταυρόπουλος: «Στηρίζουμε τον προπονητή, είμαστε η ομπρέλα του»

bet365

Την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Ηλία Παπαθεοδώρου εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, τονίζοντας επίσης η λύση των αλλαγών θα επιλεγεί μόνο σε περίπτωση αδυναμίας προσαρμογής κάποιων παικτών.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 27/10 21:30 Επιστροφή* στις καθαρές απώλειες! 21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο «Μάτζικ» παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ LIBERO 107.4 και αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ. «Η προετοιμασία ξεκίνησε καλά, η ομάδα είχε δείξει καλό πρόσωπο. Μετά ήρθε η ήττα από τον Άρη και άλλαξε η κατάσταση. Αυτά είναι ματς ψυχολογίας. Προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και νομίζω κυρίως μας στοίχισε η ήττα από τον Προμηθέα. Θέλω να σταθώ και στους τραυματισμούς, γιατί αυτό που συνέβη φέτος ήταν εξωπραγματικό. Ο ένας πήγε στο νοσοκομείο, ο άλλος έπαθε διάστρεμμα... Είχαμε πολλούς τραυματισμούς σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ, πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Οι νίκες είναι σημαντικές και βοηθούν τους παίκτες να βρουν ρυθμό και να μπορέσουν να κερδίσουν τον αντίπαλο. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος και περιμένω παραπάνω πράγματα, επειδή ξέρω καλά τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα».

Σε ερώτηση σχετικά με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και την κριτική που δέχεται, απάντησε: «Είναι σκληρός και φιλόδοξος προπονητής. Τον ζω καλά και νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε χώρο και χρόνο. Του το έχω πει και του ίδιου. Ξέρω την πίεση που μπορεί να έχει ένας προπονητής. Τα έχω ζήσει κι εγώ ως παίκτης. Έχω ζήσει αυτή την πίεση στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βγει πιο δυνατός, να κάνει υπομονή και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θα κριθεί και ο ίδιος από την ομάδα, όλοι κρινόμαστε. Ο Παπαθεοδώρου θα μπορούσε ή να βγει κορυφαίος αν κέρδιζε τον Άρη ή θα πάθαινε αυτό που παθαίνει τώρα. Εμείς τον στηρίζουμε, είμαστε η ομπρέλα του. Γιατί είναι κάτι που θα το ήθελα κι εγώ σαν προπονητής. Θα ήθελα να με προστατέψουν και να με αφήσουν να δουλέψω. Εμείς το μοντέλο που έχουμε, είναι ότι στηρίζουμε και τους παίκτες και τους προπονητές».

Σχετικά με το ενδεχόμενο αλλαγών, ουσιαστικά υποστήριξε ότι θα επιλεγεί μόνο στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να προσαρμοστούν: «Κάποια παιδιά δεν έχουν προσαρμοστεί αλλά εμείς θα τους δώσουμε χρόνο. Αν περάσει κι άλλος χρόνος και δεν ταιριάξουν, κάποια παιδιά θα αλλάξουν. Εμείς είμαστε πολύ έτοιμοι να προβούμε σε αλλαγές, αν δεν αλλάξει κάτι».

Στον επίλογο της συνέντευξής του χαρακτήρισε κομβικό το αυριανό(28/10) παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Υπάρχει μία πίεση στα παιδιά τα δικά μας και δεν παίζουν τόσο ελεύθερα. Αν περάσουμε από τα Τρίκαλα αύριο, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σιγά σιγά το comeback και να κάνουμε το κάτι παραπάνω», είπε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα