Τσαϊρέλης: «Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τσαϊρέλης: «Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

bet365

Αντικειμενικά, το τελευταίο λεπτό του ντέρμπι ανήκει στον Μιχάλη Τσαϊρέλη Ο έμπειρος φόργουορντ από… μοιραίος έγινε το πρόσωπο του αγώνα με την άμυνα που έβγαλε πάνω στον Μάικ Γκριν.

Ο Τσαϊρέλης έκλεψε την μπάλα, 42 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, θέλησε (ανεπιτυχώς) να δημιουργήσει για τον Ουίβερ στο transition game και μετά «έβγαλε» μια καταπληκτική άμυνα πάνω στον Γκριν.

«Ήμουν ο μοιραίος παίκτης, αλλά το θετικό είναι ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο και κερδίσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και γενικά είναι καλό το ότι δείχνουμε αυτά τα σημάδια στην αρχή της χρονιάς. Επίσης μεγάλη υπόθεση ήταν ότι ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονητών στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού», σχολίασε ο ίδιος.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σε ερώτηση για τις νίκες επί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παρά το μέγεθος των προβλημάτων, είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Απλά μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Είναι νωρίς. Είδαμε πέρυσι το πόσο άσχημα άρχισε η χρονιά και πόσο καλά τελείωσε. Οπότε να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι και να διατηρούμε ρους χαμηλούς τόνους Σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, είπε: «στα αποδυτήρια μας έδωσαν οδηγίες οι προπονητές, μιλήσαμε και μεταξύ μας για το τι πρέπει να κάνουμε στην επίθεση γιατί εκεί έχουμε πρόβλημα σε αντίθεση με την άμυνα όπου νομίζω ότι είμαστε όσο καλοί όσο έπρεπε. Ευτυχώς τα λύσαμε και πήραμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα