Γιαννακόπουλος: «Δεσμευόμαστε ότι όπως δεν θα ελληνοποιήσουμε ξένους, δεν θα προσφύγουμε ποτέ για τιμωρία στο γήπεδο»

Γιαννακόπουλος: «Δεσμευόμαστε ότι όπως δεν θα ελληνοποιήσουμε ξένους, δεν θα προσφύγουμε ποτέ για τιμωρία στο γήπεδο»

Γιαννακόπουλος: «Δεσμευόμαστε οτι δεν θα προσφύγουμ για τιμωρία του γηπέδου»

bet365

Την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ με αφορμή την τιμωρία της έδρας σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενώ υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ από τον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ αναφέρθηκε στην ποινή που υποβλήθηκε στον Ολυμπιακό με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν από το τζάμπολ του Game 1 και στάθηκε στην προσφυγή των «ερυθρολεύκων» στο ΑΣΕΑΔ.

Συγκεκριμένα με χαρακτηριστική ανάρτηση στα social media, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσο οι ιδιοκτήτες των ομάδων δεν αποδέχονται τις τιμωρίες όταν υπάρχει βία στα γήπεδα και προσπαθούν με αστεία επιχειρήματα να τις γλιτώσουν δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτήν τη χώρα.

Με λύπη είδα ότι ο γαύρος προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να μην τιμωρηθεί για την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας μας στο ΣΕΦ... Μάλλον θα πούνε ότι ότι ήταν αναρχικοί που είδαν φως και μπήκαν... Ή ότι έγινε εκτός γηπέδου... Αστεία πράγματα.

Ως Παναθηναϊκός δεσμευόμαστε ότι όπως δεν θα "ελληνοποιήσουμε" ποτέ ξένους έτσι δεν θα προσφύγουμε ποτέ για οποιαδήποτε τιμωρία μας έρθει για βία στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα