Άρης: Συμφωνία με τον Ντάντζελ Πούριφοϊ (vid)

Άρης: Συμφωνία με τον Ντάντζελ Πούριφοϊ (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Συμφωνία με τον Ντάντζελ Πούριφοϊ (vid)

bet365

Ο Άρης δυσκολεύτηκε αρκετά για να βρει τον προσωρινό αντικαταστάτη του Ισμαέλ Σανόγκο και κατέκτησε στον 27χρονο Αμερικανό Ντάνιελ Πούριφοϊ ο οποίος με ύψος 2.01μ. αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «3».

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αμερικανού είναι διαφορετικά σε σχέση με του Σανόγκο, ωστόσο, είναι ό,τι πιο κοντινό βρήκε ο Γιάννης Καστρίτης από τους παίκτες που ήταν ελεύθεροι στην αγορά και κυρίως είχαν τη διάθεση να έρθουν στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Πριν εξάλλου αποταθεί στην περίπτωση του Πούριφοϊ, ο Έλληνας τεχνικός εισέπραξε αρνήσεις από φόργουορντ/σέντερ οι οποίοι είτε είναι στην G League με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής είτε σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο 27χρονος Αμερικανός αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας από την περασμένη σεζόν όπου με τη φανέλα των Γκιμαράες και Πόρτο είχε συνολικά 17.7 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα με 30% ποσοστό ευστοχίας στο μακρινό σουτ.

Φέτος έπαιξε 19 αγώνες με την Πόρτο και είχε 5.1 πόντους κατά μέσο όρο. Ο Πούριφοϊ είναι απόφοιτος του Όμπορν και στην τελευταία του πανεπιστημιακή σεζόν (2019-20) είχε 8,5 πόντους και 4.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

@Photo credits: Auburn University Athletics
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα