Οι Χατζής, Μπουρούσης, Κατσικάρης νίκησαν στο φιλικό παλαιμάχων της ΑΕΚ τον Ιωνικό

Οι Χατζής, Μπουρούσης, Κατσικάρης νίκησαν στο φιλικό παλαιμάχων της ΑΕΚ τον Ιωνικό

Newsroom
Οι Χατζής, Μπουρούσης, Κατσικάρης νίκησαν στο φιλικό παλαιμάχων της ΑΕΚ τον Ιωνικό

bet365

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ νίκησαν τους αντίστοιχους του Ιωνικού Νικαίας με 105-85, σ' ένα ματς το οποίο ήταν αφιερωμένο στο πλαίσιο των δράσεων «1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης».

Το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που μέτραγε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ήταν ο σκοπός του φιλικού των παλαιμάχων μεταξύ της ΑΕΚ και του Ιωνικού Νικαίας.

Συγκεκριμένα διεξήχθη στο στο πλαίσιο των δράσεων «1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης», που διοργανώνει η ΑΕΚ, με τη συνεργασία των Φίλων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ και του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ. Οι Παλαίμαχοι των δύο σωματείων (ΣΠΑΚΑ & ΣΠΑΚΙΝ) πρόσφεραν ξεχωριστή νότα στο παρκέ... ξυπνώντας παράλληλα και μνήμες από το παρελθόν.

Προπονητές στην ΑΕΚ ήταν οι Λάκης Τσάβας και Νίκος Νεσιάδης ενώ αντίστοιχα στον Ιωνικό οι Βύρωνας Κρίθαρης και Θόδωρος Μπολάτογλου. Η Ένωση επικράτησε με 105-85 ωστόσο κανείς δεν ασχολήθηκε με το τελικό σκορ.

Από πλευράς ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Κατσικάρης, Μπουρούσης, Χατζής, Παντελιάδης, Λανές, Αγιασωτέλης, Πανταζής, Ανδριόπουλος, Ελευθερίου, Τζίντζας, ενώ από πλευράς Ιωνικού οι Δρακόπουλος, Πετούγιας, Παρασκευόπουλος, Ιωακειμίδου, Νομικός, Αντωνίου, Τσεσμελής, Φιλίππου, Γκόρτσης, Δαλιάνης, Καλαφατάκης, Μπουγιούκος, Λαουτάρη, Μπουρβάνης, Στρατής.

Να σημειωθεί ότι ο Φώτης Κατσικάρης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας, του οποίου διετέλεσε αθλητής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα