Λυκογιάννης: «Ήταν θέμα μυαλού, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Λυκογιάννης: «Ήταν θέμα μυαλού, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Σταυρούλα Μουστακάτου
Λυκογιάννης: «Ήταν θέμα μυαλού, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

bet365

Την πνευματική ετοιμότητα της ομάδας του σχολίασε ο Άρης Λυκογιάννης μετά το ματς με την ΑΕΚ για την τρίτη θέση του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που κατέκτησε η Ένωση.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ των πολλών απουσιών και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας». Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε στην πνευματική ετοιμότητα που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα ενώ εστίασε και στη δουλειά που έχει μπροστά της η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Λυκογιάννης δήλωσε: «Είδαμε πάρα πολλά πράγματα αυτό το διήμερο και το σημερινό φιλικό ήταν πολύ χρήσιμο για μας. Επί της ουσίας παίξαμε με μία ομάδα, που λόγω των απουσιών που είχε έπαιζε συνέχεια με κοντά σχήματα και τέσσερις κοντούς κι αυτό δυσκολευτήκαμε πολύ να το ματσάρουμε».

Για να συνεχίσει... «Δεν καταφέραμε να προσαρμοστούμε γρήγορα σε αυτό το στυλ και ουσιαστικά μόνο στα τελευταία λεπτά παίξαμε ενεργειακά αμυντικά όπως θα έρεπε. Ήμασταν αρκετά υποτονικοί στην άμυνα, σκεφτόμασταν πολύ στην επίθεση. Έχουμε δουλειά μπροστά μας να κάνουμε, έχουμε κι άλλα φιλικά να παίξουμε και σίγουρα οι παίκτες μας μετά από κάποιες μέρες θα είναι πιο φρέσκοι.

Σίγουρα οφείλεται η εικόνα και στο ότι είχαμε ακόμη ένα παιχνίδι πριν από 20 ώρες. Όμως, ήταν περισσότερο θέμα μυαλού, γιατί και η ΑΕΚ είχε μόνο 3-4 ώρες περισσότερη ξεκούραση από μας, όμως είχε και πολλές απουσίες. Ήταν πιο φρέσκοι στο μυαλό. Εμείς δεν ήμασταν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα