Καλαϊτζάκης για Παναθηναϊκό: «Μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Καλαϊτζάκης για Παναθηναϊκό: «Μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Newsroom
Καλαϊτζάκης για Παναθηναϊκό: «Μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

bet365

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έδειξε την χαρά του που θα παίζει στον Παναθηναϊκό και μίλησε για τους στόχους του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό.

Οι... πράσινοι επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για τα τρία επόμενα χρόνια (2+1), για κάτι που σας είχε ενημερώσει το Gazzetta από τις 28 Ιούνη, ενώ στη συνέχεια αναφερθήκαμε στην υπογραφή του συμβολαίου στο ξενοδοχείο της Εθνικής.

Ο διεθνής περιφερειακός έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε πως νιώθει ευλογημένος για την ευκαιρία που παίρνει, ενώ πρόσθεσε πως θέλει να συμβάλλει στην επιστροφή των πράσινων στους τίτλους.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευλογημένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που πρέπει να κάνω πλέον είναι να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για να πετύχουμε», ανέφερε αρχικά.

Για το αν ένιωθε έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετά τη σεζόν στη Λιθουανία «Είχα μία πολύ καλή σεζόν με την Λιετκαμπέλις. Κέρδισα σημαντικές εμπειρίες και ένιωθα έτοιμος για αυτό το βήμα. Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα, είμαι μέρος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», απάντησε.

Αναφορικά με τους στόχους του, ο Καλαϊτζάκης σημείωσε ότι: «Στόχος μου είναι να συμβάλω όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε η ομάδα να έχει διακρίσεις και τίτλους. Σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να έχεις άλλους στόχους».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο αδερφός του Γιώργος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα, του έχει μιλήσει για το συναίσθημα που δημιουργεί το κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο 23άχρονος άσος απάντησε ότι: «Μου έχει μιλήσει ο Γιώργος για αυτό το συναίσθημα. Έχω και εγώ βρεθεί σε αρκετά παιχνίδια στο γήπεδο αλλά ως φίλαθλος. Το να το βιώνεις, όμως, από μέσα ως αθλητής θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Ανυπομονώ να νιώσω και εγώ αυτό το συναίσθημα».

Κλείνοντας, σε ερώτηση για το τι θα πρέπει να περιμένουν από εκείνον οι «πράσινοι», είπε: «Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια και να δίνω υποσχέσεις. Το θέμα τώρα είναι να μιλήσουμε στο γήπεδο μέσα από τη σκληρή δουλειά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα