Θλίψη στον ΠΑΟΚ για την απώλεια του Τάκη Πανελούδη

Θλίψη στον ΠΑΟΚ για την απώλεια του Τάκη Πανελούδη

Θλίψη στον ΠΑΟΚ για την απώλεια του Τάκη Πανελούδη

bet365

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και επί δεκαετίες παράγοντας του «Δικεφάλου» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών βυθίζοντας στο πένθος την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Ένα αγνός ΠΑΟΚτσής, επί χρόνια δίπλα στην ομάδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ο Τάκης Πανελούδης έφυγε σήμερα από τη ζωή. Με σημαντική προσφορά στον Σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε από κάθε πόστο, αρχικά στο ποδόσφαιρο ως έφορος και γενικός αρχηγός της ομάδας και στη συνέχεια στο μπάσκετ δίπλα στον Νίκο Βεζυρτζή, έφτασε να αναλάβει τα ηνία της της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ το 2002.

Ο Τάκης Πανελούδης αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με την υγεία του, γι’ αυτό το λόγο είχε υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις «μπάι πας» και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Τάκη Πανελούδη:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Τάκη Πανελούδη, που "έφυγε" σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ένας διοικητικός παράγοντας, που συνέδεσε τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ.

Διετέλεσε παράγοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα, υπήρξε ενεργό μέλος των διοικήσεων του ΑΣ ΠΑΟΚ στη δεκαετία του '80, αλλά και του '90, στα καλύτερα χρόνια της ομάδας μπάσκετ, ενώ για περίπου τέσσερα χρόνια ήταν και πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα