
Ράουτινς: «Ευγνώμων στην ΑΕΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω»

Ο Καναδός γκαρντ αναγκάστηκε να... βγει από την «απόσυρση» προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει αυτήν την φορά τη φανέλα της ΑΕΚ!
Ο Άντι Ράουτινς με χαρακτηριστικό ποστάρισμα αποχαιρέτησε την Ένωση και υποστήριξε ότι «θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην ΑΕΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω το παιχνίδι που αγαπώ. Αγάπη και ευχαριστώ στη διοίκηση, το σταφ, τους προπονητές τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας που με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου από την πρώτη ημέρα».
Συνολικά αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια και είχε κατά μέσο όρο 10.1 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ, σουτάροντας με 41% στα τρίποντα έχοντας 45/109!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.