Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση του Ηρακλή για το -3, πρόστιμο 5.000 ευρώ στον «Γηραιό»

Newsroom
Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση του Ηρακλή για το -3, πρόστιμο 5.000 ευρώ στον «Γηραιό»

bet365

To ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση του Ηρακλή για την αφαίρεση των τριών βαθμών που του είχε επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή ενώ ο «Γηραιός» τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για ό,τι συνέβη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Ιβανώφειο.

Η σεζόν 2022-23 θα βρει τον Ηρακλή στην Α2 ενώ το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών απέρριψε, έστω και με καθυστέρηση την έφεση των «κυανόλευκων» για την αφαίρεση των τριών βαθμών που του είχε επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή. Παράλληλα ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 68/20-5-2021 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ». Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου».

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) για τις πράξεις που συνιστούν παραπτώματα τα οποία δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) , που διεξήχθη στις 14-5-2022».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα