Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκλονιστική στιγμή με τους Γιαννάκηδες στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκλονιστική στιγμή με τους Γιαννάκηδες στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

bet365

Οι δύο Γιαννάκηδες, ο ένας φίλος του Άρη και ο άλλος του ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την Basket League σε μία άκρως συγκινητική στιγμή.

Μια συγκλονιστική στιγμή συνέβη πριν την έναρξη του παραδοσιακού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης - ΠΑΟΚ, στο Nick Galis Hall όπου οι δύο Γιάννηδες, δύο γνωστοί φίλοι των δύο ομάδων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα φωτογραφήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τις δύο ομάδες.

Πρόκειται για μια συνάντηση που είχε προγραμματίσει και πραγματοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων τον περασμένο Δεκέμβρη και την επανέλαβε η ΚΑΕ Άρης.

Προσκεκλημένος ήταν ο γνωστός Γιαννάκης, ο πιο πιστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, όπως και ο συνονόματός του ο οποίος πάντα παρακολουθεί τους αγώνες του Άρη δίπλα από τον πάγκο της ομάδας.

Πριν την έναρξη του τζάμπολ, οι δυο τους βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου όπου η ΚΑΕ Άρης τους δώρισε ένα βιβλίο και αναμνηστικά για να ακολουθήσει μια φωτογραφία με τους παίκτες των δύο ομάδων σε μια συγκλονιστική και κυρίως συγκινησιακή στιγμή.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα