ΕΣΑΚΕ: Προβληματισμός στο ΔΣ για τα έσοδα του στοιχήματος και για την αδειοδότηση 

Newsroom
ΕΣΑΚΕ: Προβληματισμός στο ΔΣ για τα έσοδα του στοιχήματος και για την αδειοδότηση 

bet365

Στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ το απόγευμα της Τρίτης (15/02), ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ενημέρωσε τις ΚΑΕ για την μη λήξη των χρημάτων από το στοίχημα, ενώ συζητήθηκε και το θέμα της επιστροφής βαθμών στον Ηρακλή από το ΑΣΕΑΔ.

Στην διαδικτυακή συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος φρόντισε να ενημερώσει τις ομάδες για την προ ημερών συνάντησή του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, έκανε γνωστό στους αρμόδιους πως δεν θα λάβουν τα χρήματα που περίμεναν από τη φορολόγηση του στοιχήματος σύμφωνα με την αντίστοιχη περσινή ενημέρωση. Γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα υπήρξε έντονος προβληματισμός, αφού ορισμένες από τις ΚΑΕ υπολόγιζαν τα χρήματα αυτά κατά τον σχηματισμό του ρόστερ τους.

Ένα δεύτερο θέμα που απασχόλησε εντόνως το ΔΣ ήταν η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να επιστρέψει τους 3 βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί από τον Ηρακλή ακυρώνοντας την απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου. Οι ομάδες συμφώνησαν πως υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στον τρόπο σκέψης της Επιτροπής του ΕΣΑΚΕ και εκείνου του ΕΕΑ και ζήτησαν να αλλάξει το καταστατικό προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον τέτοιου είδους ανατρεπτικές αποφάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα