Νέντοβιτς: «Ήμουν πιο ξεκούραστος απ' τους συμπαίκτες μου, ανυπομονώ για το Final 4 του Κυπέλλου» (vids)

Νέντοβιτς: «Ήμουν πιο ξεκούραστος απ' τους συμπαίκτες μου, ανυπομονώ για το Final 4 του Κυπέλλου» (vids)

Ευαγγελος Στελλάκης
Νέντοβιτς: «Ήμουν πιο ξεκούραστος απ' τους συμπαίκτες μου, ανυπομονώ για το Final 4 του Κυπέλλου» (vids)

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στάθηκε στο γεγονός πως είχε να αντιμετωπίσει λιγότερη κούραση συγκριτικά με τους συμπαίκτες του, εξού κι η εκπληκτική του εμφάνιση στην έδρα της Λάρισας.

Αμέσως μετά τη νίκη (86-90) επί της Λάρισας στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Basket League, ο Σέρβος σταρ των «πρασίνων» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ αναφορικά με την προσωπική του απόδοση (38π., 8/14 τριπ.): «Έπρεπε κάποιος να κάνει το βήμα μπροστά, να τραβήξει την ομάδα. Δεν ήμουν στη Βαρκελώνη, δεν έπαιξα εκεί, επομένως είχα δύο μέρες επιπλέον να ξεκουραστώ. Ήταν κάτι που με βοήθησε να βγω μπροστά για την ομάδα. Η Λάρισα είναι μια καλή ομάδα, είχε 3-1 το τελευταίο διάστημα κι έπρεπε κάποιος να κάνει το κάτι παραπάνω».

Για το τι έφταιξε κι υπήρχε αυτή η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο α' ημίχρονο: «Ήμασταν ένα κλικ πιο αργοί σε όλα. Μπορούμε να πούμε πως υπήρχε κούραση στους συμπαίκτες μου, εκτός από εμένα. Εκείνοι είχαν δώσει 4 αγώνες σε 8 μέρες ενώ εγώ 3 στο ίδιο διάστημα. Είμαι όμως χαρούμενος που δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Δεν πανικοβληθήκαμε, μείναμε συγκεντρωμένοι και βήμα-βήμα γυρίσαμε το παιχνίδι και το τελειώσαμε με τον σωστό τρόπο».

Για τον βαθμό δυσκολίας της Basket League: «Η ελληνική λίγκα είναι δύσκολη. Νομίζω ότι ο κόσμος υποτιμά το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας. Κάποιες ομάδες έχουν επτά μέρες να προετοιμαστούν για το παιχνίδι τους. Όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο όταν μας αντιμετωπίζουν, όπως και τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες ενόψει των playoffs».

Για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, είναι μια ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Θα είναι εκεί τέσσερις πολύ καλές ομάδες. Είναι ένας από τους στόχους μας το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο 100% σ' αυτό το τουρνουά. Ανυπομονώ».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα