Σε ανοικτή γραμμή ο ΕΣΑΚΕ με την Πολιτεία για την πληρωμή των ΚΑΕ από το στοίχημα

Newsroom
Σε ανοικτή γραμμή ο ΕΣΑΚΕ με την Πολιτεία για την πληρωμή των ΚΑΕ από το στοίχημα

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Πολιτεία προκειμένου να διευθετηθούν οι πληρωμές των ΚΑΕ από το ποσοστό που προέρχεται από το στοίχημα.

Ένα από αιτήματα των ομάδων της Basket League πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, είχε να κάνει με την καταβολή ποσοστού επί των κερδών του στοιχήματος. Κάτι που είχε θεσμοθετηθεί από την Πολιτεία από την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

Αν και δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα έσοδα των ΚΑΕ, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Πολιτεία και πιο συγκεκριμένα, τόσο με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, όσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο από την εξόφληση των από το ποσοστό του στοιχήματος.

Και να 'ταν μόνο αυτό; Επίσης γίνονται προσπάθειες προκειμένου να υπάρχει ενίσχυση για τις ΚΑΕ οι οποίες στερούνται εσόδων εδώ και δύο χρόνια λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επιπροσθέτως, οι ομάδες λαμβάνουν εγγυημένα έσοδα ύψους 6.300.000 ευρώ από τις συμφωνίες που έχουν γίνει κεντρικά από τον ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ και την Stoiximan, τον Μεγάλο Χορηγό της Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα