Ηρακλής: «Χάθηκε» ο Τζόνσον, υπέγραψε στην Λέγκια Βαρσοβίας

Ηρακλής: «Χάθηκε» ο Τζόνσον, υπέγραψε στην Λέγκια Βαρσοβίας

bet365

Ο Ρόμπερτ Τζόνσον δεν θα έρθει τελικά στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή, καθώς έκλεισε στην Λέγκια κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Βαρσοβίας.

O 26χρονος σούτινγκ γκαρντ είχε βρεθεί στην κορυφή της λίστας του Κώστα Μέξα, αναφορικά με την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής των κυανολεύκων.

Μάλιστα, είχε φτάσει σε επίπεδο προφορικής συμφωνίας με τον Γηραιό, δίχως όμως τελικά η μεταγραφή να περάσει στο στάδιο της οριστικοποίησης της. Εν τέλει ο Αμερικανός σκόρερ «χάθηκε» για τον Γηραιό, καθώς συμφώνησε κι υπέγραψε με την Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο σύλλογος της Πολωνίας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του πρώην παίκτη της Καντού, ο οποίος τελικά θα ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν στην Βαρσοβία κι όχι στην Ελλάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Τζόνσον γνωρίζει καλά την πολωνική λίγκα, καθώς είχε αγωνιστεί εκεί τη σεζόν 2019-20 με τη φανέλα της Νταμπρόβα Γκόρνιτσα.

Έτσι, ο Κώστας Μέξας κι οι συνεργάτες του θα πρέπει να συνεχίσουν το... σαφάρι, προκειμένου να εντοπίσουν εκ νέου τον εκλεκτό τους για την ενδυνάμωση της περιφέρειας.

@Photo credits: @LegiaKosz
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα