Ο ΠΑΟΚ τίμησε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη κι αυτός τον Γιαννάκη (vid)

Ο ΠΑΟΚ τίμησε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη κι αυτός τον Γιαννάκη (vid)

Ο ΠΑΟΚ τίμησε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη κι αυτός τον Γιαννάκη (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τιμήθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την 9ετη προσφορά του στον σύλλογο κι ακολούθως ο ίδιος «τίμησε» τον Γιαννάκη, τον πιο πιστό φίλο του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ, πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον πρώην αρχηγό του, Βαγγέλη Μαργαρίτη, και την προσφορά του στην ομάδα επί εννέα συναπτά χρόνια. Στην... επίσημη επιστροφή του 39χρονου φόργουορντ στην PAOK Sports Arena (είχε επιστρέψει ξανά ως αντίπαλος σε ένα φιλικό του περασμένου Σεπτεμβρίου), οι άνθρωποι της ασπρόμαυρης ΚΑΕ φρόντισαν να τον τιμήσουν, με τον ίδιο να λαμβάνει το χειροκρότημα.

Ο διεθνής ψηλός ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης από το 2012 έως το 2021 και συνέδεσε σε απόλυτο βαθμό το όνομα του με τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Μαργαρίτης αποθεώθηκε και καθώς κρατούσε την ανθοδέσμη και την τιμητική πλακέτα που παρέλαβε, κατευθύνθηκε στην άκρη του παρκέ, όπου βρισκόταν ο Γιαννάκης, ο πιο πιστός φίλαθλος του Δικεφάλου. Ο βετεράνος φόργουορντ αγκάλιασε τον φίλο της ομάδας που για ακόμη μια φορά βρισκόταν στο Παλατάκι.

Δείτε τη στιγμή της βράβευσης του Μαργαρίτη:

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα