Λαύριο: Φέρνει... Πίπεν (vid)

Λαύριο: Φέρνει... Πίπεν (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Λαύριο: Φέρνει... Πίπεν (vid)

bet365

Το Λαύριο φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού φόργουορντ, Ντάνι Πίπεν.

Όπως μετέδωσε το Sportando, η ελληνική ομάδα έχει φτάσει σε συμφωνία με τον rookie Αμερικανό φόργουορντ, προκειμένου να ενισχύσει την frontline του.

Ο Πίπεν (2.06μ.) είναι 24 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» κι είναι απόφοιτος του Kent State, στο οποίο αγωνίστηκε από το 2016 έως το 2021. Η φετινή είναι η πρώτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του, έχοντας πάρει τα δύο πρώτα του συμβόλαι στην G League.

Αρχικά υπέγραψε στους Greensboro Swarm κατόπιν δοκιμής, πραγματοποιώντας μια συμμετοχή, ενώ πιο πρόσφατα βρέθηκε στους Maine Celtics, δίχως να παίξει σε επισημο ματς.

Κατά την περσινή σεζόν - την τελευταία του στο κολλεγιακό επίπεδο - μέτρησε 19.3 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 31.9 λεπτά σε 20 εμφανίσεις με το Kent State.

Για την ιστορία, ο Ντάνι Πίπεν δεν έχει κάποια συγγένεια με τον παλαίμαχο θρύλο των Σικάγο Μπουλς και του NBA, Σκότι Πίπεν, μιας και πρόκειται για απλή συνωνυμία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα