Άρης: Πρώην παίκτης του συνελήφθη για ξυλοδαρμό και κλοπή

Newsroom
Άρης: Πρώην παίκτης του συνελήφθη για ξυλοδαρμό και κλοπή

bet365

Ο Ντράγκαν Λάμποβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε το 2010 με την φανέλα του Άρη, συνελήφθη από τις Αρχές, καθώς ξυλοκόπησε ταξιτζή, του πήρε το αυτοκίνητο και τα χρήματα και δημιούργησε... χάος σε νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παραθέτουν Blic Sport και Telegraf.rs, ο πρώην διεθνής με τη Σερβία, Ντράγκαν Λάμποβιτς, γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Άρη το 2010, προκάλεσε μεγάλο επεισόδιο στο Βελιγράδι και τελικά συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, φέρεται να ξυλοκόπησε έναν οδηγό ταξή, να του πήρε το αυτοκίνητο και τα χρήματα και στη συνέχεια να οδήγησε μέχρι τον χώρο εργασίας της μητέρας του (νηπιαγωγείο), όπου προκάλεσε μεγαλύτερο χάος.

Ο 34χρονος ολοκλήρωσε την επαγγελματική του καριέρα το 2019, ενώ εκείνο το καλοκαίρι είχε επίσης συλληφθεί αφού έσπασε μπουκάλια, έβρισε και προσέβαλε συγκεκριμένο άτομο σε πισίνα όπου διασκέδαζε.

Ο πάουερ φόργουορντ των 207 εκατοστών πέρα από την Ελλάδα, βρέθηκε να αγωνίζεται και σε άλλες χώρες όπως Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία και Φινλανδία. Μάλιστα, το 2007 είχε βρεθεί στο Ευρωμπάσκετ με την Σερβία χάνοντας και τα τρία παιχνίδια ομίλου της εναντίον της Ρωσίας, της Ελλάδας και του Ισραήλ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα