Κηδεία Γέλοβατς: Ράγισαν καρδιές στο «ύστατο χαίρε» του Σέρβου γίγαντα

Κηδεία Γέλοβατς: Ράγισαν καρδιές στο «ύστατο χαίρε» του Σέρβου γίγαντα

Κηδεία Γέλοβατς: Ράγισαν καρδιές στο «ύστατο χαίρε» του Σέρβου γίγαντα

bet365

Θλίψη και οδύνη στην κηδεία του Στέφαν Γέλοβατς στο Νόβι Σαντ, τη γενέτειρα του, με συγγενείς και φίλους να τον αποχαιρετούν.

Ο Σέρβος γίγαντας - ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 5 Δεκεμβρίου, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη μερικές εβδομάδες νωρίτερα - κηδεύτηκε σήμερα στο Νόβι Σαντ όπου είχε γεννηθεί στις 8 Ιουλίου του 1989, μέσα σε κλίμα οδύνης και θλίψης.

Στο «ύστατο χαίρε» παρευρέθηκαν, εκτός από την οικογένεια του, πολλοί φίλοι του, αλλά και προσωπικότητες του μπάσκετ, όπως ο θρύλος Σάσα Ντανίλοβιτς, ο τιμ μάνατζερ της Μέγκα και παλαίμαχος του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, Μιλένκο Τέπιτς, ο παλιός παίκτης της ΑΕΛ και του Ερυθρού Αστέρα, Ζλάτκο Μπόλιτς, καθώς κι ο GM της Παρτίζαν, Μλάνταν Σιλόμπαντ.

Από πλευράς ΑΕΚ, στο τελευταίο αντίο του Γέλοβατς βρέθηκαν οι Δημήτρης Μαυροειδής ως αρχηγός της ομάδας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Γιώργος Νικολάου κι ο τιμ μάνατζερ Νίκος Κότσιαρης.

Δάκρυα για το «γελαστό παιδί»

Οι στιγμές στο κοιμητήριο ήταν σοκαριστικές και ανατριχιαστικές, με τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους για την απροσδόκητη απώλεια του Γέλοβατς.

Οικογένεια, φίλοι και αθλητές είπαν το τελευταίο αντίο στον ύψους 2.08μ. αθλητή που υπέκυψε μόλις στα 32 του χρόνια μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη εν ώρα προπόνησης.

Οι άνθρωποι του ήταν συντετριμμένοι κι οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...

5

4

3

3

2

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα