Ηρακλής: Χτύπησε στον αστράγαλο ο Κουζέλογλου, κρίνεται η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Άρη

Ευαγγελος Στελλάκης
Ηρακλής: Χτύπησε στον αστράγαλο ο Κουζέλογλου, κρίνεται η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Άρη

bet365

Με έναν παραπάνω πονοκέφαλο θα επιστρέψει η αποστολή του Ηρακλή από την Κωνσταντινούπολη, καθώς ο Κώστας Μέξας είδε στο ντεμπούτο του τον Γιάννη Κουζέλογλου να αποχωρεί από το παρκέ με πρόβλημα στον αστράγαλο, στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Ο Γηραιός ηττήθηκε με 86-66 στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, καθώς ένα λεπτό πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου, τραυματίστηκε στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Το πόδι του 26χρονου φόργουορντ «τράκαρε» με του Μουχάμεντ Μπαϊγκούλ πάνω σε μια αμυντική προσπάθεια, με τον Έλληνα διεθνή να πέφτει στο παρκέ και να αποχωρεί τραυματίας.

Το ματς τελείωσε πρόωρα για τον Κουζέλογλου που μέτρησε 4 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 14:55 λεπτά παρουσίας, καθώς πονούσε και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει μετά την ατυχία του.

Μένει να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος του κι αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει το σύνολο του κόουτς Κώστα Μέξα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την προσεχή Κυριακή (14/11), στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Νεότερα θα υπάρξουν μετά την επιστροφή των κυανόλευκων στην Μακεδονία, όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ. Το πιθανότερο είναι πως αύριο Πέμπτη (11/11) οι άνθρωποι του Ηρακλή θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του Κουζέλογλου, αναφορικά με το αν μπορούν να τον υπολογίζουν ενόψει Άρη.

@Photo credits: FIBA
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα