Σερέλης: «Ακυρώσαμε μία νίκη από τις 3 εκτός έδρας που έχουμε κάνει»

Σερέλης: «Ακυρώσαμε μία νίκη από τις 3 εκτός έδρας που έχουμε κάνει»

Newsroom
Σερέλης: «Ακυρώσαμε μία νίκη από τις 3 εκτός έδρας που έχουμε κάνει»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την βιασύνη του Λαυρίου να «τελειώσει» το ματς με τον Ιωνικό, καθώς και για τις βαθμολογικές συνέπειες αυτής της εντός έδρας απώλειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά την ήττα (με σκορ 59-61) της ομάδας του από τον Ιωνικό στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού για την προσπάθεια που έκανε και τη νίκη που έκανε σήμερα. Νομίζω ότι παρόλο που δεχτήκαμε 61 πόντους στην άμυνά μας είναι ένα παιχνίδι το οποίο πριν τον αγώνα αν έλεγες ότι θα δεχόσουν 61 πόντους σίγουρα θα πιστεύαμε ότι θα ήμασταν εμείς οι νικητές. Νομίζω ότι στην επίθεση τα 20 λάθη είναι το νούμερο το οποίο δείχνει λίγο την επιπολαιότητα μας και τη βιασύνη μας για να τελειώσουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε.

Παρόλο που επίσης φαινόταν ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε με κάποιες μικρές διαφορές, 6-7-8 πόντων, και ήμασταν συνέχεια μπροστά, στο τέλος του αγώνα όταν μας πλησίασε ο Ιωνικός και πέρασε σε ένα πολύ κομβικό σημείο μπροστά, στην ουσία αγχωθήκαμε, δεν σουτάραμε, δεν εκτελέσαμε σωστά, δεν είχαμε καλές αποφάσεις και στην άμυνα στο τέλος είχαμε και 1-2 κακές αντιδράσεις και χάσαμε το παιχνίδι.

Στην ουσία ακυρώνουμε μία νίκη από αυτές τις τρεις εκτός έδρας που έχουμε κάνει, είναι μία κακή εμφάνιση και πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και να αντιδράσουμε, να παίξουμε πολύ πιο σωστά όπως ξέρουμε να παίζουμε και συνεχίζουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα