Σεγκούρα: «Περήφανος για τους παίκτες μου, τους ευχαρίστησα στα αποδυτήρια»

Γιώργος Κούβαρης
Σεγκούρα: «Περήφανος για τους παίκτες μου, τους ευχαρίστησα στα αποδυτήρια»

bet365

Ο Κούρο Σεγκούρα μπορεί να μην ήταν... ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Ιωνικού μιλώντας για το παιχνίδι και την ήττα της ομάδας του στο κλειστό του ΟΑΚΑ, είπε: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για αυτούς με δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου τους οποίους και ευχαρίστησα στα αποδυτήρια για τη προσπάθειά τους. Δεν είναι αρκετό να παίζεις καλά για 34-35 λεπτά προκειμένου να νικήσεις μεγάλες ομάδες, ειδικά όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Να κρατήσουμε τα καλά και να βελτιώσουμε τα άσχημα» και συνέχισε:

«Μετά την ήττα ποτέ δεν είσαι χαρούμενος. Ομως ταυτόχρονα είμαι και περήφανος. Πρέπει να μάθουν ότι μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να παίζουν με ένταση, ενέργεια και συγκέντρωση. Και φυσικά να χάσουνε από οποιαδήποτε ομάδα εάν δεν τα κάνουν όλα αυτά. Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα και ξεκούραση. Αύριο προπόνηση ώστε και να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης.»

Και κατέληξε: «Ειμαι πολυ χαρουμενος εδω με την οικογένειά μου. Παρακολουθώ το ισπανικό πρωτάθλημα και την EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός είχε τα δυο ματς με Μπασκόνια και Ρεάλ. Από την αρχή τη σεζόν έχει καινούργιους παίκτες και αντιμετώπισε μεγάλες ομάδες. Μετα απο τις δύο ηττες του, εμείς ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη η Δευτέρα, αλλά προσπαθήσαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα