Παναθηναϊκός: «Ζεσταίνεται» με σουτ στο ΟΑΚΑ ο Φέρελ (vid)

Παναθηναϊκός: «Ζεσταίνεται» με σουτ στο ΟΑΚΑ ο Φέρελ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: «Ζεσταίνεται» με σουτ στο ΟΑΚΑ ο Φέρελ (vid)

bet365

Πριν ξεκινήσει το «ζέσταμα» των παικτών του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ιωνικό (18/10, 19:30, ΕΡΤ-3), o Γιόγκι Φέρελ δεν έχασε την ευκαιρία για μερικά σουτ.

Ο νέος πλέι μέικερ των «πρασίνων» ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Πέμπτη (21/10, 21:05) στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι ωστόσο δεν αφήνει ούτε λεπτό να πάει χαμένο ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη επαφή με τα καλάθια.

Λίγο πριν από το «ζέσταμα» των «πρασίνων» για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νικαίας, ο Φέρελ έκανε το... δικό του «ζέσταμα» με σουτ και ελεύθερες βολές. Φυσικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League, καθώς ακόμα δεν έχει δηλωθεί από το «τριφύλλι» για τις αναμετρήσεις του εγχώριου πρωταθλήματος.

Κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες και αφού ο Δημήτρης Πρίφτης καταλήξει στον παίκτη τον οποίο θα «κόψει» από τα ματς της Basket League. Πάντως, και μέχρι στιγμής, οι πρώτες σκέψεις του προπονητικού τιμ αφορούν τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο, ειδικά με δύο παιχνίδια (ενίοτε και τρία) την εβδομάδα.

Δείτε τα βίντεο από το «ζέσταμα» του Φέρελ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα