Μπαρτζώκας: «Πρέπει συνέχεια να ζητάμε κάτι παραπάνω» (vid)

Μπαρτζώκας: «Πρέπει συνέχεια να ζητάμε κάτι παραπάνω» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Πρέπει συνέχεια να ζητάμε κάτι παραπάνω» (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα στο ΣΕΦ, πως η σεζόν είναι ένας μαραθώνιος κι ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 3η του νίκη με «κατοστάρα» στην Basket League, με τον Έλληνα προπονητή να δηλώνει στην αρχή του λόγου του: «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ. Είναι αρχή της σεζόν και είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια. Αν δείτε και το πρόγραμμα μας, θα καταλάβετε. Έχουμε όμως βάθος στο ρόστερ μας κι είχαμε την ευτυχία με την Ζάλγκιρις να μοιράσουμε το χρόνο. Κανείς δεν έπαιξε πάνω από 25 λεπτά αν δεν κάνω λάθος.

Μπορέσαμε στην διάρκεια του αποψινού παιχνιδιού να κερδίσουμε εύκολα και να πάρουμε διαφορά, παρότι ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα κι είχε καλή εκτέλεση στο πρώτο ημίχρονο, έχει παίκτες με ταλέντο κι αθλητικότητα. Μας έβαλε πρόβλημα. Παίζουν με επαφές κι έχουν καλούς αθλητές, είναι καλή ομάδα. Οπότε κοιτάξαμε να είμαστε συνεπείς στην διάρκεια του παιχνιδιού κι αλλάζοντας παίκτες είμασταν πιο φρέσκοι στο τέλος»

Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε ακολούθως πως «πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα, έχουμε πολλά κενά ακόμα και πρέπει να γίνουμε καλύτερη στις συνεργασίες μας και στη φόρμα κάποιων παικτών. Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια, δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση όπως φαίνεται κι από τα αποτελέσματα, όμως δεν είναι αρκετό. Πρέπει συνέχεια να ζητάμε κάτι παραπάνω, να πιέζουμε τους εαυτούς μας. Θέλουμε να πάμε καλά φέτος».

Για το ματς που ακολουθεί με την ΤΣΣΚΑ: «Σήμερα, για παράδειγμα, ήταν ένα ματς από αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσεις. Θα προσπαθούμε να μπαίνουμε σε κάθε γήπεδο με στόχο τη νίκη. Το αν θα τα καταφέρνουμε ή όχι... νομίζω ότι παίζονυ πολλοί παράγοντες ρόλο. Νομίζω όμως ότι θα είμαστε γενικά συνεπείς μέσα στη χρονιά».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα