Παραιτήθηκε ο Σκουρτόπουλος, κρούση Ηρακλή σε Ζούρο και Λιμνιάτη

Παραιτήθηκε ο Σκουρτόπουλος, κρούση Ηρακλή σε Ζούρο και Λιμνιάτη

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ηρακλή από το πρωί της Κυριακής (17/10) ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ οι Θεσσαλονικείς ήδη έκαναν κρούση στους Ηλία Ζούρο, Γιώργο Λιμνιάτη.

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στον Ηρακλή έπειτα και από την ήττα από τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Basket League. Το κλίμα στην ομάδα είναι κακό, αυτό φάνηκε από τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της στο Ιβανώφειο από οπαδούς της ομάδας που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί. Κυρίως όμως, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, διαφωνώντας προφανώς με ζητήματα λειτουργίας της ομάδας. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΚΑΕ από το πρωί της Κυριακής (17/10), είναι αποφασισμένος να επιμείνει στην παραίτησή του, οπότε απομένει να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση ούτως ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι «κυανόλευκοι» - πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ – είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο αλλαγών (και) στην τεχνική ηγεσία αλλά δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια επαφή. Ωστόσο, στις τελευταίες ώρες μπήκαν σε διαδικασία επικοινωνίας τόσο με τον Ηλία Ζούρο όσο και με τον Γιώργο Λιμνιάτη στους οποίους έχουν προτείνει συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Ζούρος δεν δείχνει θετικός γι’ αυτή τη συνεργασία, οπότε μένει να απαντήσει ο Γιώργος Λιμνιάτης, ο οποίος έχει συνάντηση απόψε με τους ανθρώπους του Ηρακλή.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα