Αγόρασαν 40 διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για να τα δώσουν σε άνεργους και φοιτητές!

Αγόρασαν 40 διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για να τα δώσουν σε άνεργους και φοιτητές!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αγόρασαν 40 διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για να τα δώσουν σε άνεργους και φοιτητές!

bet365

Φίλοι του Άρη προχώρησαν στην αγορά 40 εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ και αμέσως μετά ζήτησαν από την ομάδα να τα διαθέσει σε άνεργους και φοιτητές!

Συνήθως, τέτοιου είδους υποστηρικτικές ενέργειες – προς τον συνάνθρωπο και συνοπαδό – γίνονται από ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό με συνέπεια να μην έχουν τη δυνατότητα παρουσίας στους εντός έδρας αγώνας της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Αγοράζουν το εισιτήριό τους, νιώθουν την ανάγκη να βοηθήσουν και άλλους φίλους της ομάδας οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και ουσιαστικά το θέτουν στη διάθεση της ΚΑΕ. Αυτή η περίπτωση ξεχωρίζει καθώς δεν πρόκειται για 4-5 εισιτήρια διαρκείας με το αντίστοιχο κόστος, αλλά για 40 κάρτες διαρκείας στην αγορά των οποίων προχώρησε μια παρέα φίλων της ομάδας οι οποίοι ζουν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να τα διαθέσουν σε συνοπαδούς τους.

«Παρέα φίλων του ΑΡΗ, τα μέλη της οποίας θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, προσφέρουν 40 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σε ανέργους και φοιτητές! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει καταγραφεί και «ενσαρκώνει» με τον πιο πειστικό τρόπο το μότο «Αρειανός για Αρειανό», έγραψε η ΚΑΕ στην ενημέρωσή της, τονίζοντας ότι από σήμερα έως και την Τετάρτη (13/10) όσοι θέλουν να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν το εισιτήριο (αφορά μόνο άνεργους και φοιτητές) θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία της στο email επικοινωνίας της ΚΑΕ.

Μέσα από αυτή την ενέργεια της παρέας φίλων του Άρη, το κέρδος είναι διπλό διότι από τη μία πλευρά προσφέρεται η δυνατότητα σε 40 φιλάθλους της ομάδας να αποκτήσουν σταθερή θέση στα εντός έδρας παιχνίδια και δεύτερον, ενισχύεται οικονομικά η ΚΑΕ σε μια εξαιρετική δύσκολη περίοδο.

Το κλίμα έχει αλλάξει

Γενικώς, η αίσθηση του κόσμου για την ομάδα έχει αλλάξει από την πρεμιέρα της Basketleague, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και κυρίως από αυτό παρουσίασε μπασκετικά η ομάδα. Έως και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας ήταν ιδιαιτέρως χαμηλή καθώς στα προηγούμενα χρόνια η ομάδα δεν πρόσφερε κίνητρο αγοράς στον φίλαθλο. Η αγωνιστική εικόνα της ήταν αποκρουστική, αυτό που πρέσβευε μπασκετικά δεν είχε την παραμικρή σχέση με τη σύγχρονη μορφή του αθλήματος και η αποστροφή του κόσμου φάνηκε στην πλειοψηφία των εντός έδρας αγώνων μέσα από το χαμηλό επίπεδο προσέλευσής του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα διατέθηκαν (περίπου) όσα εισιτήρια είχαν πουληθεί σε διάστημα ενός μήνα. Αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, οπότε προς το τέλος αυτής θα γίνει γνωστός και ο ακριβής αριθμός.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα