Δείπνο παικτών και τεχνικού επιτελείου στον Άρη

Δείπνο παικτών και τεχνικού επιτελείου στον Άρη

Gazzetta team
Δείπνο παικτών και τεχνικού επιτελείου στον Άρη

bet365

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της Basketleague, παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου του Άρη δείπνησαν μαζί και ξέφυγαν από την καθημερινότητα των προπονήσεων.

Στην πρεμιέρα της Basketleague, ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο Nick Galis Hall. Όπως συνηθίζεται πριν την έναρξη της σεζόν, δείπνησε όλη η ομάδα σε μια βραδιά όπου οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν. «Λίγες μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της Stoiximan Basket League, οι καλαθοσφαιριστές και το προπονητικό – τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ δείπνησαν Τετάρτη 30/9 σε γνωστό εστιατόριο των Νέων Επιβατών… Παίκτες και «σταφ» είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά από τη διπλή προπόνηση της Τετάρτης και να συσφίξουν ακόμα περισσότερο τους ήδη ισχυρούς δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τη Χασαποταβέρνα «Νίκος» για την προσφορά του δείπνου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα