Super Cup: Παναθηναϊκός - Προμηθέας για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Νίκος Καρφής
Super Cup: Παναθηναϊκός - Προμηθέας για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

bet365

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Προμηθέα (21:00, ΕΡΤ3, live Gazzetta) στον τελικό του Super Cup και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν με τίτλο.

Έφτασε η ώρα για τον τελικό του Super Cup. Παναθηναϊκός και Προμηθέας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Πάτρα (21:00, ΕΡΤ 3, live Gazzetta), ψάχνοντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Oι... πράσινοι έχοντας τον Οκάρο Ουάιτ σε τρομερή βραδιά (23π., 11ριμπ.), έκαναν τα εύκολα-δύσκολα απέναντι στο Λαύριο ωστόσο επικράτησαν με 74-61 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό. Το τριφύλλι παρουσίασε δύο πρόσωπα στο ματς, αφού προηγήθηκε με 20 πόντους στο 22', αλλά η ομάδα του Σερέλη μείωσε (53-50) με σερί 17-0 για να... καθαρίσει στο τέλος το σύνολο του Πρίφτη τη νίκη.

Από την άλλη oι Πατρινοί ήταν ανώτεροι από την ΑΕΚ και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό, θέλοντας να κάνουν το repeat στη συγκεκριμένη διοργάνωση και να στείλουν μήνυμα ενόψει της συνέχειας.. «Δήμιος» της Βασίλισσας ένας πρώην παίκτης της, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που τελείωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους, ενώ μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Στον μικρό τελικό η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με το Λαύριο στις 16:30 (ΕΡΤ3, live Gazzetta).

    @Photo credits: INTIME
     

    BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα