Δρακόπουλος: «Η ΕΕΑ έδωσε άδεια στην ΑΕΚ που είναι πρωταθλήτρια των ban… θα καταθέσω μηνύσεις!»

Gazzetta team
Δρακόπουλος: «Η ΕΕΑ έδωσε άδεια στην ΑΕΚ που είναι πρωταθλήτρια των ban… θα καταθέσω μηνύσεις!»

bet365

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος, ξεκαθάρισε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα και αναρωτήθηκε πώς η ΑΕΚ εξασφάλισε άδεια.

Σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5», ο Θόδωρος Δρακόπουλος ισχυρίστηκε ότι η ΕΕΑ του… κρατάει μανιάτικο το γεγονός ότι είχε προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίον της καθώς επίσης και ότι δεν έλαβε υπόψη της χαρτιά δικαστηρίου. Τόνισε ότι δεν δικαιολογείται η μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα στην ΚΑΕ Ηρακλής, ενώ στάθηκε και στη διαδικασία εκφράζοντας τις απορίες της για το πώς διαχειρίζεται η ΕΕΑ τους φακέλους των ΚΑΕ.

«Μόλις μάθαμε ότι το πρόβλημα έγκειται με δύο καλαθοσφαιριστές, τον Βεργίνη και τον Ζάρα. Η προσφυγή του Βεργίνη απορρίφθηκε στην ΕΕΟΔΑΚ και δεν υπάρχει θέμα, παρόλο αυτά ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματιού Αθλητισμού είπε ότι δεν του κάνει αυτό το χαρτί και πρέπει να μας πει τι χαρτί θέλει. Ο Ζάρας ζητάει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, προ διετίας, στο Πρωτάθλημα που είχε διακοπεί και παρότι ο ελληνικός Νόμος είναιο ξεκάθαρος. Καμία ελληνική επιχείρηση δεν υποχρεούται να πληρώσει τους υπαλλήλους της από τη στιγμή που διακόπηκε, στην προκειμένη περίπτωση το Πρωτάθλημα, με κρατική παρέμβαση. Κι εμείς δεν πληρώσαμε κανέναν υπάλληλο για δύο μήνες. Ο κύριος Ζάρας θέλει να αποτελέσει εξαίρεση, παρότι εισέπραξε 1.500 ευρώ περισσότερα σε σχέση με όσα προβλεπόταν να πάρει μέχρι τη στιγμή της διακοπής. Ούτε αυτά τα χαρτιά δεν έκαναν στον πρόεδρος της ΕΕΑ», είπε αρχικά.

Εκεί ξεκαθάρισε ότι θα υποβάλλει μηνύσεις ενώ εξέφρασε την έκπληξή του για τη διαχείριση της περίπτωσης του φακέλου της ΚΑΕ ΑΕΚ από την ΕΕΑ. «Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να πάρουμε το σκεπτικό της απόφασης για να καταθέσουμε αίτηση θεραπείας, ήδη όμως έδωσα εντολή στους δικηγόρους να καταθέσουν μήνυση και αγωγή κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να προχωρήσουμε τη διαδικασία όπως ορίζει ο Νόμος. Καταγγελίες στον αθλητικό εισαγγελέα κατά της ΕΕΑ είχα κάνει και πριν από τέσσερα χρόνια για παράτυπες αποφάσεις που αδικούσαν τον Ηρακλή και φαίνεται ότι το κράτησαν μανιάτικο. Είναι μια επιτροπή η οποία λειτουργεί κατά το δοκούν. Δώσανε άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξετάζανε τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα. Εμείς καταθέσαμε τον φάκελό μας στις 10 Ιουλίου και αυτός εξετάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν αλλάξει την απόφαση η ΕΕΑ, εγώ θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα