Η ΚΑΕ Ηρακλής περιμένει το σκεπτικό και καταθέτει αίτηση θεραπείας

Gazzetta team
Η ΚΑΕ Ηρακλής περιμένει το σκεπτικό και καταθέτει αίτηση θεραπείας

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα στην ΚΑΕ Ηρακλής η οποία σκοπεύει να καταθέσει αίτηση θεραπείας.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ζητήσει το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ και ανεξαρτήτως των όσων θα αναφέρει έχουν αποφασίσει να καταθέσουν αίτηση θεραπείας με σκοπό την ανάκληση της αρχικής απόφασης. Σε περίπτωση που οι νομικές ενέργειες της ΚΑΕ Ηρακλής δεν οδηγήσουν στην ανατροπή της κατάστασης, τότε θα αρχίσουν το Πρωτάθλημα με ποινή αφαίρεσης βαθμών, από -3 έως και -5. Αξίζει να σημειωθεί ότι αίτηση θεραπείας ήδη έχουν καταθέσει τόσο η ΚΑΕ Άρης όσο και η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου στους οποίους επίσης δεν χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

BASKET LEAGUE NEWS FEED