Κεν Μπάρλοου για Ίβκοβιτς: «Ο Θεός κάλεσε σπίτι έναν θρύλο!» (pic)

Κεν Μπάρλοου για Ίβκοβιτς: «Ο Θεός κάλεσε σπίτι έναν θρύλο!» (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Κεν Μπάρλοου για Ίβκοβιτς: «Ο Θεός κάλεσε σπίτι έναν θρύλο!» (pic)

bet365

Ο θρυλικός παίκτης του ΠΑΟΚ των 90s, Κεν Μπάρλοου, αποχαιρέτισε κι αποθέωσε ταυτόχρονα τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του 1992.

Ο παλαίμαχος ψηλός και θρύλος του μπασκετικού ΠΑΟΚ (1990-1993) είπε το δικό του «αντίο» στον σπουδαίο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, σε ηλικία 77 ετών.

Οι δυό τους συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία για μια διετία στην Θεσσαλονίκη, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου του εγχώριου πρωταθλήματος το 1992, ενώ έφτασαν κι ως το ευρωπαϊκό Final Four του 1993 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το «ποστάρισμα» του Κεν Μπάρλοου μέσω Facebook:

Μαέστρος!

Κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς, αναπαύσου. Στην ευρωπαϊκή μου καριέρα, είχα πολλούς σπουδαίους προπονητές. Η αντίστοιχια με τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν με προπονητές όπως ο Άουερμπαχ, ο Ράιλι, ο Φιλ Τζάκσον, ο Πόποβιτς κι ο Λάρι Μπράουν. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν από τους σπουδαιότερους.

Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι ο προπονητής της παλιάς Εθνικής Ομάδας της Γιουγκοσλαβίας όπου είχε παίκτες όπως ο Ντίβατς, ο Πέτροβιτς, ο Κούκοτς, ο Ράτζα, ο Πάσπαλι και άλλους.

Μαζί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992!

222

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα