Το Περιστέρι... σκόρπισε τον Απόλλωνα κι έδειξε έτοιμο για τα προκριματικά του BCL

Το Περιστέρι... σκόρπισε τον Απόλλωνα κι έδειξε έτοιμο για τα προκριματικά του BCL

Newsroom
Το Περιστέρι... σκόρπισε τον Απόλλωνα κι έδειξε έτοιμο για τα προκριματικά του BCL

bet365

Το Περιστέρι επικράτησε σε φιλικό προετοιμασίας του Απόλλωνα Πάτρας με σκορ 87-58 και έδειξε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο πριν από τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ και ασκώντας μεγάλη πίεση στην άμυνα, το Περιστέρι επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στην πρόβα τζενεράλε πριν από τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Με τον Τεράν Πέτεγουεϊ να αποτελεί την βασική επιθετική απειλή της ομάδας των δυτικών προαστίων, οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου είχαν τον έλεγχο από το πρώτο δεκάλεπτο (25-18), διατηρώντας το προβάδισμα ως το φινάλε.

Η διαφορά έφτασε στο +32 (85-53 στο 37') για το Περιστέρι που είχε επίσης σε καλή βραδιά τους Τσαντ Μπράουν, Δημήτρη Μωραΐτη και Δημήτρη Κατσίβελη.

Οι διαιτητές: Κορομηλάς, Ανδρικόπουλος, Θεονάς.
Τα δεκάλεπτα: 25-18, 47-27, 65-43, 87-58.
Περιστέρι (Μανωλόπουλος): Χάγκινς 18 (3 τριπ.), Πέτεγουεϊ 17 (1 τριπ.), Κατσίβελης 4, Χρυσικόπουλος 8 (2 τριπ.), Μπράουν 9, ΜακΚρί 11 (1 τριπ.), Μίλερ 2, Μορέιρα 9, Τόλα 2, Μωραΐτης 7 (2 τριπ.), Μανιάς, Ζούγρης.
Απόλλων Π. (Βετούλας): Κόλεμαν 11, Μοντγκόμερι, Μπάρφιλντ 15 (2 τριπ.), Τσιακμάς 3, Τσαλμπούρης 13 (1 τριπ.), Διαμαντάκος, Δίπλαρος 2, Παπαφωτίου, Μολφέτας, Μπαζίνας 5 (1 τριπ.), ΜακΛάφλιν 6, Κογιώνης, Ντέιβις 3.

Μανωλόπουλος: «Βγάλαμε τα συμπεράσματα μας»

Μετά το τέλος του φιλικού με τον Απόλλωνα ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε: «Ήταν ένα δυνατό τεστ, όπου το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Εμείς είμαστε σε διαφορετική φάση προετοιμασίας από τον Απόλλωνα, λόγω των υποχρεώσεων μας στα προκριματικά του Basketball Champions League. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε σε όλα τα φιλικά που έδωσε ως τώρα». Και συμπλήρωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για το τι πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Basketball Champions League».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, στο οποίο θεωρώ ότι δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Εμφανιστήκαμε μουδιασμένοι, νευρικοί και δεν είχαμε καμία σχέση με τα δείγματα γραφής που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κοιτάξαμε να ενσωματώσουμε τον ΜακΛάφλιν που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα. Και θεωρώ ότι με την έλευση και του Κλίβελαντ που ήρθε σήμερα μαζί μας, θα προσπαθήσουμε στα επόμενα φιλικά να τον ενσωματώσουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα