ΠΑΟΚ: Τζόουνς, Γκρίφιν και Λοβ έφτασαν στην Θεσσαλονίκη (pic)

ΠΑΟΚ: Τζόουνς, Γκρίφιν και Λοβ έφτασαν στην Θεσσαλονίκη (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
ΠΑΟΚ: Τζόουνς, Γκρίφιν και Λοβ έφτασαν στην Θεσσαλονίκη (pic)

bet365

Έπειτα από το πολύωρο ταξίδι τους με αφετηρία το Σικάγο και τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη, οι Μάρβιν Τζόουνς, Μάλκολμ Γκρίφιν και Ζερμέν Λοβ προσγειώθηκαν εν τέλει νωρίτερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Οι τρεις Αμερικανοί παίκτες ήταν οι τελευταίες αφίξεις που περίμεναν οι άνθρωποι του δικεφάλου του βορρά και πλέον με την ενσωμάτωση τους στις προπονήσεις του κόουτς Άρη Λυκογιάννη, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει - για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας - στην διάθεση του ολόκληρο το φετινό του ρόστερ, σε πλήρες σύνθεση.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες οι ασπρόμαυροι είχαν υποδεχθεί κατά σειρά τους Ογκμπέιντε, ΝτιΛέο και Τζος Κάρτερ. Πλέον η εξάδα των ξένων συμπληρώθηκε και ο Λυκογιάννης αναμένεται να εντείνει την δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις, προκειμένου να την «κουμπώσει» αρμονικά με τον ελληνικό κορμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα