Έφτασε ο Κάρτερ για τον ΠΑΟΚ: «Χαρούμενος που επέστρεψα» (pics)

Έφτασε ο Κάρτερ για τον ΠΑΟΚ: «Χαρούμενος που επέστρεψα» (pics)

Ευαγγελος Στελλάκης
Έφτασε ο Κάρτερ για τον ΠΑΟΚ: «Χαρούμενος που επέστρεψα» (pics)

bet365

Αφίξεων συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, με τον Τζος Κάρτερ να προσγειώνεται λίγο νωρίτερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο δικέφαλος του βορρά υποδέχθηκε στην Θεσσαλονίκη και τον Τζος Κάρτερ, ο οποίος είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα στις αρχές Ιουλίου. Ο έμπειρος Αμερικανός αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του κόουτς Άρη Λυκογιάννη.

Ο 34χρονος παίκτης επιστρέφει στην PAOK Sports Arena, έπειτα από την περσινή σεζόν όπου μέτρησε 9.4 πόντους με 50% στα τρίποντα και 1.8 ασίστ σε 12 παιχνίδια.

Πλέον οι ασπρόμαυροι, μετά τις αφίξεις των Ογκμπέιντε, ΝτιΛέο και Κάρτερ, αναμένουν το τελευταίο γκρουπ Αμερικανών παικτών (Γκρίφιν, Λοβ και Τζόουνς θα φτάσουν μαζί στην Μακεδονία, εκκινώντας από το Σικάγο το κοινό τους ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα) ούτως ώστε να είναι πλήρης η σύνθεση της ομάδας στη συνέχεια της θερινής προετοιμασίας.

Κατά την άφιξη του, ο Κάρτερ δήλωσε αναλυτικά:

Για την επιστροφή του: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφεις και να βλέπεις γνωστά σου πρόσωπα. Για αυτό και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που ήταν και πέρσι στην ομάδα, έχουν έρθει και αρκετοί νέοι παίκτες. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το διάστημα που θα γνωριστούμε, θα κάνουμε την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν που έρχεται».

Σχετικά με τον Μάλκολμ Γκρίφιν: «Ο Malcolm δίνει μία ιδιαίτερη ενέργεια και μία φλόγα στην ομάδα. Χαίρομαι που θα είναι στην ομάδα, όπως και για όλα τα παιδιά. Έχω καλό προαίσθημα για τον ΠΑΟΚ. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα δουλέψουμε. Μου άρεσαν οι κινήσεις που κάναμε σαν ομάδα στη διάρκεια του καλοκαιριού».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Και πολύ περισσότερο πέρσι, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την δυνατότητα να τους έχουμε κοντά μας. Περιμένω λοιπόν να τους δω και πάλι στο γήπεδο, να δίνουν αυτή την ενέργεια στην ομάδα και να είναι δίπλα μας»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα