Πρώτη προπόνηση για τον Άρη με την ελπίδα μιας καλύτερης σεζόν

Πρώτη προπόνηση για τον Άρη με την ελπίδα μιας καλύτερης σεζόν

Πρώτη προπόνηση για τον Άρη με την ελπίδα μιας καλύτερης σεζόν

bet365

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου με την προσδοκία ότι η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη απ’ όσες προηγήθηκαν.

Το ρόστερ των «κίτρινων» δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς απομένει να προστεθούν δύο παίκτες για τις βασικές θέσεις της φροντ λάιν. Στόχος του Γιάννη Καστρίτη είναι να ολοκληρωθούν οι κινήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας ούτως ώστε να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι. Η σημερινή (23/8) πρώτη προπόνηση έγινε με την παρουσία των Ελλήνων παικτών αλλά και των Χάνλαν, Ουίλιαμς που ήδη είναι στη Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και από παίκτες της εφηβικής ομάδας.

«Σας καλωσορίζω στην ομάδα. Όλοι γνωρίζετε ότι ο Άρης είναι ένα μεγάλο ένδοξο και ιστορικό κλαμπ. Έχει τεράστιο παρελθόν και αναρίθμητες επιτυχίες. Πέρα απ’ αυτά, θέλω να πιστεύω ότι έχει παρόν και μέλλον. Θέλω να δουλέψετε σκληρά, ένας για όλους και όλοι για έναν. Με ομαδική δουλειά και συνεργασία μπορούμε να φτάσουμε τον ΑΡΗ ψηλά. Εύχομαι καλή επιτυχία και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς», είπε στους παίκτες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου. Ο Γιάννης Καστρίτης εξήγησε ότι ακολουθεί μια χρονιά απαιτήσεων η οποία αναγκάζει τον καθένα να δώσει ό,τι περισσότερο διαθέτει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα