ΚΑΕ Άρης: «Αυτή η σχέση είναι μονόδρομος»

ΚΑΕ Άρης: «Αυτή η σχέση είναι μονόδρομος»

Gazzetta team
ΚΑΕ Άρης: «Αυτή η σχέση είναι μονόδρομος»

bet365

Η ΚΑΕ Άρης προχώρησε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της ερχόμενης σεζόν και στάθηκε στη σχέση ομάδας και κόσμου.

Στην ΚΑΕ Άρης ελπίζουν στην έντονη στήριξη του κόσμου – μέσα από την αγορά εισιτηρίων διαρκείας – καθώς είναι ένας από τους τρόπους εξασφάλισης εσόδων, έπειτα από τη δέσμευση εσόδων της εταιρίας από τη διάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. «Η σχέση του ΑΡΗ με τον κόσμο του είναι παραδοσιακά ισχυρή όσο λίγες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Μαζί φτάσαμε στο πάνθεον της Ευρώπης, χτίζοντας την Αυτοκρατορία. Μαζί πανηγυρίσαμε τίτλους εντός κι εκτός Ελλάδας, μαζί περάσαμε και περνάμε και τις δύσκολες στιγμές. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Μετά από μία σεζόν και, ημερολογιακά, 1.5 χρόνο αναγκαστικού… χωρισμού, λόγω της πανδημίας του Covid-19, οι φίλοι της ομάδας επιστρέφουν στο «Nick Galis Hall», το οποίο είναι παραδοσιακά το δεύτερο «σπίτι» τους», ανέφερε η ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της και συμπλήρωσε:

«Σε μία εξ ορισμού δύσκολη, οικονομικά, εποχή για όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ έχει στις πλάτες του και «αμαρτίες» του παρελθόντος που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια. Έως τώρα έχει γίνει κάθε δυνατή κίνηση για να μπορέσει να σταθεί η ομάδα όρθια, και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται. Ο στόχος είναι διπλός. Αφενός η συνέχιση της προσπάθειας για οικονομική εξυγίανση και αφετέρου η δημιουργία μιας ομάδας η οποία, εν όψει και της άρσης των ban της FIBA, θα μπορέσει να δώσει χαρές στον κόσμο.

Το «Nick Galis Hall» είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια από τις πιο ιστορικές έδρες της Ευρώπης, με ένα χαρακτηριστικό που σπάνια συναντάται: Είναι γεμάτο ανεξαρτήτως συνθηκών και στόχων της ομάδας. Αυτή η «σχέση», που διακόπηκε για λίγο λόγω πανδημίας, είναι μονόδρομος να συνεχιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αλλά και να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα