«Πρώτη» για Ηρακλή και στόχος Σκουρτόπουλου το... κάτι το διαφορετικό

«Πρώτη» για Ηρακλή και στόχος Σκουρτόπουλου το... κάτι το διαφορετικό

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πραγματοποίησε στο «Ιβανώφειο» την πρώτη προπόνηση του Ηρακλή ενόψει της νέας σεζόν έχοντας 10 παίκτες στην διάθεσή του, ενώ περιμένει και πέντε ξένους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο προπονητής του Ηρακλή είχε στη διάθεσή του μόνο τους Έλληνες παίκτες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, όπερ και σημαίνει τους Γιώργο Φίλιο, Γιώργο Πετανίδη, Κώστα Παπαδάκη, Γιάννη Αγραβάνη, Γιάννη Κουζέλογλου, Δημήτρη Χαριτόπουλο, Νίκο Δημαλή, Μάνο Βαφειάδη, Ηλία Λάτο, Κριστ Γουάμπα. Οι παίκτες που προέρχονται από την εφηβική ομάδα (Δημαλής, Βαφειάδης, Λάτος) και ο Γουάμπα έχουν βοηθητικό ρόλο στην προετοιμασία, μέχρι να ολοκληρωθούν οι αφίξεις των παικτών. Ο Γάιος Σκορδίλης έφτασε την Τετάρτη (18/8) αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και θα ενταχθεί από την Πέμπτη (19/8) στις προπονήσεις.

Λίγο μετά την πρώτη προπόνηση ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε ότι «ξεκινάμε σήμερα (18/8), με πολύ όρεξη και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά. Μια καινούργια ομάδα ολοκληρωτικά. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Τα νέα πρόσωπα θα φέρουν και αρκετά μεγάλη αλλαγή στη νοοτροπία. Θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί, σε χαρακτήρα και ποιότητα. Νομίζω ότι τα παιδιά, που έχουμε επιλέξει θα ανταποκριθούν στο ρόλο αυτό. Ο στόχος μας είναι να είμαστε μια δυναμική ομάδα και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους, που μπορεί να έχει η ομάδα γι' αυτή τη σεζόν και ο καθένας μας να προσφέρει το μέγιστο για το καλό της ομάδας του Ηρακλή. Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά, να αγαπήσει την προσπάθεια αυτή και στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί, ευχαριστημένοι, να απολαύσουμε τους κόπους της. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε προβλήματα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν σίγουρα, με την καλή δουλειά».

Όσον αφορά τις αφίξεις των ξένων παικτών, ο Ρέτζι Λιντς θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (22/8), στις 08:20. Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα (23/8), στις 20:30 ο Ράιαν Γούλριντζ, ενώ την Τρίτη (24/8), στις 13:25 αναμένεται ο Ράιαν Τέιλορ. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη είναι το Σάββατο (21/8), στις 17:25 ο Μίκαελ Φίνκε και μια μέρα μετά (22/8, 19:20) είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί ο Έλστον Τέρνερ Τζούνιορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα