Καμαριανός: «Να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Καμαριανός: «Να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Καμαριανός: «Να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

bet365

Ο νεοαποκτηθής Νίκος Καμαριανός παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, μιλώντας στον επίσημο ιστότοπο της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Πρόσφατα ο «δικέφαλος του βορρά» ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον πρώην παίκτη του Κολοσσού Ρόδου και του Πανιωνίου, ο οποίος πηγαίνει στο «Παλατάκι» για να προσφέρει βάθος στην frontline του συνόλου του Άρη Λυκογιάννη.

Αρχικά ο 24χρονος φόργουορντ μίλησε για τις προσδοκίες του για τη νέα σεζόν: «Πιστεύω πως η ομάδα θα στηριχτεί πάνω στη περσινή επιτυχημένη χρονιά για να σημειώσει και φέτος εκ νέου μια αντίστοιχα καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της και να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου για να συμβεί αυτό».

Αναφορικά με τον κόσμο που επιστρέφει στα γήπεδα: «Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική. Θεωρώ ότι σε όλους τους αθλητές έλειψε ο κόσμος την περσινή σεζόν γι'αυτό ελπίζω φέτος να μπορούν και οι φίλαθλοι να παρακολουθούν τους αγώνες από κοντά».

Για τη συνομιλία του με τον κόουτς Λυκογιάννη: «Ο κόουτς μου εξήγησε τι θέλει από μένα, αλλά και πως πρέπει με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βάλω τα δυνατά μου για να έχω συμμετοχή σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Τέλος, σχετικά περσινή πορεία του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε μία παρά πολύ καλή σεζόν. Στάθηκε στο ύψος του και ήταν ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς, ακόμα και σε αυτά τα οποία δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα