Περιστέρι: Έρχονται στην Αθήνα οι ξένοι παίκτες για την έναρξη της προετοιμασίας

Περιστέρι: Έρχονται στην Αθήνα οι ξένοι παίκτες για την έναρξη της προετοιμασίας

Περιστέρι: Έρχονται στην Αθήνα οι ξένοι παίκτες για την έναρξη της προετοιμασίας

bet365

Έρχονται εντός της προσεχούς εβδομάδας στην Ελλάδα οι πέντε ξένοι παίκτες του Περιστερίου, προκειμένου να ενταχθούν στην προετοιμασία της ομάδας που θα ξεκινήσει επίσημα στις 7/8.

Οι Μορέιρα, Πέτεγουεϊ, Χάγκινς, Μίλερ και Τσαντ Μπράουν θα... πατήσουν ελληνικό έδαφος μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ώστε να περάσουν μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ εργομετρικές κι ιατρικά τέστ και εν συνεχεία να τεθούν στην διάθεση του κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Περιστερίου ενόψει της σεζόν 2021-22 θα ξεκινήσει το επόμενο Σάββατο (7/8) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων να έχει ήδη κάνει γνωστό το πρόγραμμα και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει κατά την pre season.

Η επίσημη ενημέρωση του Περιστερίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Περιστερίου άρχισε, καθώς από τις αρχές της εβδομάδας είναι προγραμματισμένες οι αφίξεις των ξένων παικτών.

Συγκεκριμένα, ο Γιανίκ Μορέιρα είναι ο πρώτος παίκτης που θα φτάσει στην Αθήνα την προσεχή Τρίτη (3/8). Ο Ανγκολέζος σέντερ των «κυανοκιτρίνων» ανοίγει το χορό των αφίξεων και θα ακολουθήσουν την Πέμπτη (5/8) ο παλιός Τεράν Πέτεγουει, ο Τζος Χάγκινς και ο Ίαν Μίλερ, ενώ, την Παρασκευή (6/8) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Τσαντ Μπράουν.

Το διήμερο 5 και 6 Αυγούστου θα περάσουν όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου το Σάββατο (7/8) να είναι παρόντες στην «πρώτη» του Περιστερίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα