Επαφές του ΠΑΟΚ με τον Μάρβιν Τζόουνς

Επαφές του ΠΑΟΚ με τον Μάρβιν Τζόουνς

Γιάννης Σταυρουλάκης
Επαφές του ΠΑΟΚ με τον Μάρβιν Τζόουνς

bet365

Ο Μάρβιν Τζόουνς είναι από τις βασικές επιλογές του ΠΑΟΚ για τη θέση του σέντερ καθώς βρίσκεται μεταξύ των τριών παικτών με τους οποίους γίνονται τελικές συζητήσεις.

Ο Άρης Λυκογιάννης δείχνει διατεθειμένος να πάει σε δοκιμασμένη λύση για τη θέση του βασικού σέντερ και για την ακρίβεια σε αθλητή τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά. Αυτός είναι ο Μάρβιν Τζόουνς με τον οποίον συνυπήρξαν στον Κολοσσό Ρόδου, στην πραγματικότητα ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που τον… έβαλε στην ελληνική αγορά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι o 28χρονος σέντερ είναι ο ένας από τους τρεις «ψηλούς» με τους οποίους ο Δικέφαλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και αναλόγως της εξέλιξης της κάθε περίπτωσης θα γίνει και η τελική επιλογή.

Ο Αμερικανός δείχνει να έχει το προβάδισμα καθώς δεν αποτελεί επιλογή ρίσκο και ο Άρης Λυκογιάννης λίγο πολύ ξέρει τι μπορεί να περιμένει από αυτόν. Θεωρεί ότι ο Τζόουνς ανταποκρίνεται στα κριτήρια που έχει θέσει καθώς είναι αθλητικός, προστατεύει τη ρακέτα, είναι αποτελεσματικός στο ριμπάουντ, μπορεί να τρέξει και το ανοιχτό γήπεδο. Γενικώς εκτιμά ότι είναι μια save επιλογή. Μια λεπτομέρεια που έχει αξία είναι η δέσμευσή του παίκτη με το Περιστέρι αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED