Το μήνυμα του Λέσιτς και το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης

Το μήνυμα του Λέσιτς και το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης

Το μήνυμα του Λέσιτς και το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης

bet365

Πίσω από διαδικτυακό μήνυμα του Λάζαρο Λέσιτς κρύβεται ένα επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης το οποίο όμως παραμένει σε θεωρητικό επίπεδο εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες…

Μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη επί εποχής αυτοκρατορίας αλλά και πρώτος προπονητής της ομάδας, η πορεία του Λάζαρο Λέσιτς στην Ελλάδα προφανώς συνδέθηκε με τους «κίτρινους». Ο ίδιος απέκτησε με τον σύλλογο μια σχέση βαθιάς αγάπης, όπως εξάλλου εκτιμάται και η προσφορά του σ’ αυτόν. Πριν λίγες ώρες, ο Λέσιτς ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media ένα μήνυμα το οποίο… έγραφε ότι «γι’ αυτόν τον δικό μου Άρη κάνω τα πάντα για να του δώσω νέα ζωή».

Το περιεχόμενο του μηνύματος αλλά και το timing κοινοποίησής του δεν ήταν τυχαία. Σχετίζεται με το ένα από τα δύο επενδυτικά ενδιαφέροντα για την ΚΑΕ Άρης που είχε επιβεβαιώσει στον δημόσιο λόγο του ο νυν αντιπρόεδρος της εταιρίας αλλά και πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης. Πρόκειται για μια ιστορία η οποία είναι γνωστή στους… παροικούντες του Αλεξανδρείου, η οποία όμως χρονολογείται από τις αρχές του περασμένου Μάη, δίχως όμως να έχει παρουσιάσει εξέλιξη, θετική ή αρνητική.

Οι τηλεδιασκέψεις και η επιφύλαξη

Ο Λάζαρο Λέσιτς δεν είναι ο μεσάζων του επενδυτικού ενδιαφέροντος. Κατά κάποιο τρόπο έχει έναν διαμεσολαβητικό ρόλο καθώς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον Άρη και όταν ενημερώθηκε για ξένους επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα Σκόπια και θέλουν να επενδύσουν, αυτομάτως σκέφτηκε τη μεγάλη αγάπη του, δεδομένης της γνώσης του για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΚΑΕ. Έγιναν δύο τηλεδιασκέψεις μεταξύ του εκπροσώπου των ξένων επιχειρηματιών και των ανθρώπων της ΚΑΕ δίχως όμως να προκύψει κάτι χειροπιαστό.

Στον Άρη διατηρούν επιφυλάξεις γιατί οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες δεν απέδειξαν την οικονομική φερεγγυότητά τους, γι’ αυτόν τον λόγο δεν προχώρησαν στην παραμικρή κίνηση όταν οι τελευταίοι έστειλαν ένα χαρτί στην ΚΑΕ Άρης στο οποίο αναλάμβαναν το σύνολο των χρεών της εταιρίας αρκεί να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ο Λέσιτς θέλει κατ' ιδίαν συνάντηση

Στο ίδιο διάστημα και τουλάχιστον μία φορά ακυρώθηκε μια δια ζώσης συνάντηση και παρότι διατηρείται αραιή επικοινωνία, μέχρι στιγμής, δεν έχει προγραμματιστεί μια κατ’ ιδίαν επαφή ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία μια και καλή. Ενδεχομένως το πρόσφατο μήνυμα του Λάζαρο Λέσιτς περί πρόθεσής του να δώσει μια νέα ζωή στον Άρη, να σχετίζεται με πιθανή εξέλιξη της όλης ιστορίας. Δηλαδή, να προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν την οικονομική δυναμική τους και κατ’ επέκταση τη φερεγγυότητά τους. Η δε ΚΑΕ Άρης προφανώς και πρέπει να αναζητήσει πηγές εσόδων καθώς έχει ν’ ανέβει ένα βουνό υποχρεώσεων…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα