ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Για να σηκώσουμε όλοι μαζί και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά!»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Για να σηκώσουμε όλοι μαζί και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά!»

Gazzetta team
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Για να σηκώσουμε όλοι μαζί και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά!»

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της επόμενης περιόδου που αποτελεί ένα από τα μεγάλα προσδοκώμενα έσοδα…

Έχοντας ως κριτήριο την εντυπωσιακή ανταπόκριση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην πρόσφατη αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ νιώθουν αισιοδοξία για την πραγματοποίησης ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της επόμενης χρονιάς. Αυτή την πεποίθηση εξέφρασε εξάλλου ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος, στη σημερινή (12/7) συνέντευξη Τύπου όπου παράλληλα ανακοινώθηκε ότι έχουν προτεραιότητα οι 800 φίλοι της ομάδας οι οποίοι αγόρασαν και πέρυσι εισιτήριο διαρκείας παρότι γνώριζαν ότι δεν θα είχαν τη δυνατότητα παρουσίας στο γήπεδο.

Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ελπίζουν στην ανταπόκριση των φίλων της ομάδας μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, οι τιμές των οποίων δεν διαφέρουν σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Για την ακρίβεια, ο κ. Χατζόπουλος υποστήριξε ότι «θα στεναχωρηθώ σε περίπτωση που διατεθούν λιγότερα από 4.000 εισιτήρια διαρκείας» και δεν έκρυψε την ανάγκη υποστήριξης (από τον κόσμο) της φετινής προσπάθειας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED